f
aasdg: rozwiąż :
|2sin2−√3|=√3
27 maj 16:33
J:
⇔ 2sin2 − √3 = √3 lub 2sin2 − √3 = − √3
27 maj 16:36
aasdg: i wychodzi sin x=√3 lub sinx=0 co z tym 1 zrobic
27 maj 16:40
aasdg: ?
27 maj 16:42
lolek: czego was uczą w tej szkole?
27 maj 16:45
aasdg: co lolus ?
27 maj 16:46
lolek: no właśnie co?
27 maj 16:48
aasdg: sinx=
√3 rozwiąż lolo

?
27 maj 16:49
lolek: sprawdź lepiej jak napisałeś przykład...
ja to umiem, ale czy ty?
27 maj 16:50
aasdg: ok sprawdzam
27 maj 16:54
aasdg: 2sinx=2
√3 isn x=
√3 jest git
27 maj 16:54