matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Czyda się to dodac?
Mia:
6/3
√
5
+ 3/6 =?
27 maj 16:09
Mia:
pomocy?
27 maj 16:35
Wakacyjna :) :
Usuń niewymierność z pierwszego ułamka
27 maj 16:36
Lukas:
5+4
√
5
10
27 maj 16:37
Wakacyjna :) :
6
3√5
*
=
3√5
3√5
27 maj 16:39
J:
6
1
12 + 3
√
5
12
√
5
+ 15
+
=
=
3
√
5
2
6
√
5
30
27 maj 16:39