matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
statystyka
jadziaa:
mamy funkcje gestosci x x∊≤0,p
2
≥ f(x)= 0 w preciwnym przypadku i mam wyznaczyc mode. i mediane Mediana F(x)=0,5
x
2
no to ∫x=
=0,5
2
x=1 a moda? to max globalne funkcji. czyli jak to policzyc
27 maj 06:40
jadziaa:
x∊≤0,
√
2
≥
27 maj 06:41
jadziaa:
pomoze ktos
27 maj 13:41