jaka bedzie pochodna?
Zuza: ile wynosi pochodna y= (1−cosx) tgx
26 maj 18:38
5-latek: Masz wzor (f*g)'=.... gdzie f=(1−cosx) a g=tgx
26 maj 18:46
Mila:
(1−cosx)'*tgx+(1−cosx)*(tgx)'=
| | 1 | | sin2x | | 1−cosx | |
=sinx*tgx+(1−cosx)* |
| = |
| + |
| |
| | cos2x | | cosx | | cos2x | |
26 maj 18:47
5-latek: dzien dobry
Milu
Pozdrawiam .
Krystek sie odezwala ale nie chcialbym sie tu rozpisywac . Powiem CI tylko ze moze nie byc
tak zle (jest nadzieja )
26 maj 18:54
Mila:
Witaj, dziękuję. Pozdrawiam.
26 maj 18:55