matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja wykładnicza i logarytmiczna
kocham matme:
Po przesunięciu wykresu funkcji f(x)=4
x
o wektor [−2,3] otrzymujemy wykres funkcji A.g(x)=4
x
+3 B.g(x)=4
x
−3 C.g(x)=4
x
−2−3 D.g(x)=4
x
−2+3
26 maj 08:32
razor:
Nie ma tu prawidłowej odpowiedzi
26 maj 08:39