matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
wrrrr:
Ile to będzie log1
1 czy 0
5 lis 18:28
gosania:
0
5 lis 18:28
Ania:
Tak
5 lis 18:29
orka:
log
a
1 =
0
b0 a
0
= 1
! log1= 0 b0 10
0
= 1
5 lis 18:32
wrrr:
dobrze dziękuję
wiem już 0
5 lis 18:33