nn
nnn: ile to jest: −1*3=
5 lis 18:22
Ania: nie wiesz naprawde? heh
5 lis 18:24
Soczysty: −3 (jeśli miałeś na myśli potęgę to −1)
5 lis 18:24
nnn: −1razy 3=
5 lis 18:25
Soczysty: 47
5 lis 18:26
nnn: 47 żal
5 lis 18:26
gosania: cosπ*(2!+20)
5 lis 18:27
orka:
a ile jest? trzy razy po jednym kroku do tyłu?
− 3 kroki ( wstecz , czyli minus trzy)
5 lis 18:27
nnn: tak to jest −3 dzięki
5 lis 18:29
orka:

,

i jeszcze raz :

2!= 1*2=.......
2
0 = 1
5 lis 18:30
nnn = orka: ale zescie glupki idiotyczne przeciez orka to nnn czyli ja
5 lis 18:30
nnn: heh
5 lis 18:31
Soczysty: *facepalm*
5 lis 18:31
nnn: *facepalm*
5 lis 18:35
nnn: <burak>
5 lis 18:36
xx: idioci
5 lis 18:38
xx: idioci
5 lis 18:39
AS: −13
5 lis 18:50