szkicowanie wykresu funkcji
qwe: dzień dobry
Naszkicuj wykres funkcji f, która spełnia jednocześnie wszystkie warunki:
−Df=<−4,+niesk)
−ZWf=<−2,+niesk)
−miejscem zerowym jest −1
−f(3)=4
−funkcja jest różnowartościowa
proszę o pomoc i z góry dziękuję wszystkim za poświęcony czas
25 maj 12:40
qwe: pomoże ktoś?
25 maj 14:37
25 maj 14:39
qwe: ale ja ogarniam funkcje, miejsca zerowe i dziedziny, monotoniczność i równowartościowość też
mniej więcej rozumiem, ale nie wiem jak się do tego zadania zabrać
25 maj 14:42
Lukas:
Skoro ogarniasz a nie umiesz narysować funkcji spełniającej tę założenia tzn, że nie umiesz...
Masz link więc zajrzy tam a nie rozpaczasz... Trzeba było uważać jak Pani w szkole
tłumaczyła...
25 maj 14:44
qwe: mimo wszystko... dziękuję
25 maj 14:46
Saizou :

np.
25 maj 14:53