matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoc !!
hh:
log
2
7−log
2
63=log
√
2
36= log
4
0,2=log
2
6 +
1
2
log
2
5
9
=
5 lis 18:07
hh:
Czy ktos mógłby mi pomoc?:(
5 lis 18:20
hh:
Zupełnie nie wiem jak z tym zaczac
5 lis 19:04