matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz y
Klarencjusz:
Wyznaczyć y:
y
=Cx
y+1
24 maj 09:47
5-latek:
y+1≠0
y
=Cx/*(y+1)
y+1
y=Cx(y+1) y=Cxy+Cx y−Cxy=Cx y(1−Cx)=Cx
Cx
y=
1−Cx
24 maj 09:56
zawodus:
5−latek
Jak tam sprawa z allegro?
24 maj 10:10
5-latek:
Czesc
Poczekam do poniedzialku (jesli nie nadejdzie przesylka to zglaszam do nich sprawe ZObacz tez na moje dzisiejsze zadanko (czy dobrze
24 maj 10:28
5-latek:
Zobaczyles
24 maj 10:32