n2−3n+5 | ||
an= ( | )4 tak ma być? | |
3n2−1 |
1 | ||
g= ( | )4=..... | |
3 |
n2−3n+5 |
| ||||||||||||||||||
limn→+∞( | )4=( | )4= | |||||||||||||||||
3n2−1 |
|
1−0+0 | 1 | |||
( | )4= | |||
3−0 | 81 |
3n−1 | |
√4n2−n+3 |
3n−1 |
| ||||||||||||||||||
limn←+∞ | = | = | |||||||||||||||||
√4n2−n+3 |
|
| 3−0 | 3 | ||||||||||||||||||
= | = | |||||||||||||||||||
| √4−0+0 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |