matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pitagoras
tomasz:
Oblicz długość przeciwprostokątnej trójkąta prostokątnego o przyprostokątnych a i b. b) a=b=2√2 c) a=1/b=2
22 maj 20:43
sushi_ gg6397228:
WZÓR ZNASZ?
22 maj 20:45
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/251250.html
22 maj 20:48