matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
ola:
∫
√
1+
1
4x
22 maj 20:40
ola:
mógłby ktoś napisąć chociaz jaką to trzeba zrobć metodą
22 maj 20:41
ola:
?
22 maj 20:46
ola:
prosze
22 maj 20:54
kochanus_niepospolitus:
kupa roboty z tym ... przez części:
1
u' = 1 ; v =
√
1+
)
4x
1
u = x ; v' =
1
4x
2
*
√
1+
4x
22 maj 21:38