√3 | ||
0,5 cos x − | sin x = 1 | |
2 |
π | π | |||
sin | *cos x − cos | *sin x = 1 | ||
6 | 6 |
π | ||
sin ( | − x) = 1 | |
6 |
π | π | ||
− x = | + 2π*k | ||
6 | 2 |
π | 3π | |||
x = | − | − 2π*k | ||
6 | 6 |
π | ||
x = − | + 2π*k , k − dowolna liczba całkowita | |
3 |
√3 | ||
0,5 cos x − | sin x = 1 | |
2 |
π | π | |||
sin | *cos x − cos | *sin x = 1 | ||
6 | 6 |
π | ||
sin ( | − x) = 1 | |
6 |
π | π | ||
− x = | + 2π*k | ||
6 | 2 |
π | 3π | |||
x = | − | − 2π*k | ||
6 | 6 |
π | ||
x = − | + 2π*k , k − dowolna liczba całkowita | |
3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |