matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
gdzie jest błąd?
oski:
1
1
x−2
1−x−2
−x−1
−1 =
−
=
=
x−2
x−2
x−2
x−2
x−2
3−x
W odpowiedziach wychodzi
x−2
22 maj 12:14
razor:
1−(x−2) = 1 − x
+
2
22 maj 12:15
oski:
Dzięki
22 maj 12:16