21 maj 22:54
bezendu:
D=R\{−2,2}
| (x+2)(x−3) | | x−3 | |
| = |
| |
| (x−2)(x+2) | | x−2 | |
21 maj 22:56
Eta:
Założenia x≠2 i x≠ −2
| (x−3)(x+2) | |
| =....... |
| (x−2)(x+2) | |
21 maj 22:56
Janek191:
| x2 − x − 6 | | ( x − 3)*( x + 2) | | x − 3 | |
| = |
| = |
| ; |
| x2 − 4 | | ( x − 2)*( x + 2) | | x − 2 | |
x ≠ 2 i x ≠ −2
21 maj 22:58
bezendu:
21 maj 22:59
Marcin: Jeszcze ja, jeszcze ja
21 maj 22:59
bezendu:
Co dziś oglądamy ?
21 maj 23:00
Piotr 10: Jak skracać to po całości
| x−3 | | x −2−1 | | x−2 | | 1 | | −1 | |
| = |
| = |
| − |
| = |
| +1 |
| x−2 | | x−2 | | x−2 | | x−2 | | x−2 | |
21 maj 23:01
Marcin: Idę spać. Rano mam angielski, ale Ty zapewne oglądasz jakiś poryty horror
21 maj 23:01
bezendu:
Właśnie szukam czegoś
21 maj 23:03
21 maj 23:09
bezendu:
Widziałem to już, fajna sprawa
21 maj 23:11
Marcin: Ciekawe czy dalej tak chętnie oglądałbyś horrory
21 maj 23:13
bezendu:
Jeszcze bardziej, wież jakie już mam schizy
21 maj 23:14
bezendu:
wiesz*
21 maj 23:15
bezendu:
Jak ja piszę
21 maj 23:15
Marcin: Jak tak lubisz się bać, to wybierz się sam w nocy na cmentarz, wtedy będą schizy
21 maj 23:16
Marcin: wież wież
21 maj 23:16
bezendu:
Na takie rzeczy to tylko pod wpływem i chyba to musiałby być zakład
21 maj 23:17
Marcin: Kiedyś tak byłem, ale nie sam, tylko w kilka osób. To nie na moje nerwy..
21 maj 23:18
bezendu:
Być to co innego, przespać się tam
21 maj 23:19
21 maj 23:21
bezendu:
Ja już lecę ogarniać na egzamin zawodowy
21 maj 23:23
Marcin: Masz jeszcze miesiąc
21 maj 23:23