matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka nieoznaczona
Mikiiiii:
√
x
−x
3
e
x
+ x
2
∫
x
3
Od czego zacząć?
21 maj 17:20
Utem:
x
1
2
x
3
e
x
x
2
=∫
dx−∫
dx+∫
dx=
x
3
x
3
x
3
=∫x
−
5
2
dx−∫e
x
dx+∫x
−1
dx= dokończ, to juz proste
21 maj 17:31
Mikiiiii:
wielkie dzieki
!
21 maj 17:42
Utem:
21 maj 18:48