matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica
Nieuchwytny:
Czy dobrze to robię?
2n+(−1)
n
(−1)
n
n(2+
)
n
lim
n→
∞
=
=
Korzystam ze wzorów→
3n+2
2
n(3+
)
n
2+0
2
=
=
3+0
3
21 maj 16:56
Saizou :
jak dla mnie ok
21 maj 17:01
zombi:
21 maj 17:49