matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
d
fly:
narysuj wykres funkcji :
π
sin(x−
)
4
y=|
|
π
cos(
−x)
4
20 maj 20:14
fly:
jakieś pomysły bo mnie kompletnie zatkało ?
20 maj 20:19
razor:
sinx
tgx =
cosx
π
π
cos(
−x) = cos(x−
)
4
4
widzisz już coś czy nie bardzo?
20 maj 20:21
fly:
oo już sie rozjaśniło
20 maj 20:22