matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Mnożenie potęg
Piotr:
2
14
* 3
12
* 6
−11
= Ktoś pomoże co mam tu zrobić
20 maj 19:59
razor:
6
−11
= 2
−11
*3
−11
20 maj 20:02
Eta:
2
2
*2
12
*3
12
*6
−11
= 4*6
12
*6
−11
= ...
20 maj 20:35