matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
radek:
z podanych wzorów wyznacz zadana wielkosc m= l*d _____________wyznacz f2 f1*f2
5 lis 14:41
godzio187:
ld
m=
/ * f
1
f
2
f
1
f
2
mf
1
f
2
=ld / : mf
1
ld
f
2
=
mf
1
5 lis 17:51