matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Roznie wykladniki potęg
Piotr:
Wie może ktoś jak to rozwiązać? (2
61
− 2
60
− 2
60
)/(3
50
− 5
50
)= Pilnie potrzebuję.
20 maj 19:36
razor:
2
61
− 2
60
− 2
60
= 2*2
60
− 2*2
60
= 0
20 maj 19:38
Piotr:
Dzięki wielkie
20 maj 19:59