matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dany jest ciąg
szymi:
dany jest ciąg an=n+4/n oblicz 12 wyraz ciągu
19 maj 20:36
Nieuchwytny:
n+4
an=
n
a
12
=
19 maj 20:48
szymi:
mam za n podstawić 12
19 maj 20:55
Nieuchwytny:
tak.
19 maj 20:55
Eta:
tak
19 maj 20:55
szymi:
ok dziekuje
19 maj 20:56