Wykaż - trójkąty
Liwia: W trójkącie ABC, ∡C=90, przedłużono bok AC poza punkt C o odcinek CB1, ICB1I=ICBI oraz bok BC
poza punkt C o odcinek CA1, ICA1I=ICAI. Połączono punkty A1 i B1. Wykaż, że przedłużenie
wysokości CD trójkąta ABC zawiera środkową trójkąta A1B1C poprowadzoną z wierzchołka C.
19 maj 20:18
Eta:
19 maj 20:50
Radek:
I pojawiłem się
19 maj 20:56
Eta:
No wreszcie

Jak napisałeś maturę z matematyki? jeżeli można wiedzieć?
19 maj 20:58
Radek:
lekka depresja mnie po tej maturze dopadła. Niby zabrałem się za każde zadania ale reszta bez
komentarza.
19 maj 21:00
Radek:
Za rok poprawiam
19 maj 21:02
Aga: A na ile % liczysz ? i czy warto poprawiać
19 maj 21:32
grażyna:
30 wrz 01:43