aa
Hugo: #After
Witajcie witajcie witajcie..... Najdłuższe wakacje rozpoczęte lecz w konsekwencji jutra oraz
września 2014 fajnie było by coś ogarnąć na studia. Wiem że mamy tu na forum sporo studentów
dlatego chciałem się spytać co mógłbym już zgłębiac z matematyki w kierunku studii.
Całki?
zespolone?
3d coś tam

.. widziałem raz...
Wszelakie rady mile widziane.
19 maj 17:27
Lukas:
Ogarnij siebie najpierw...
19 maj 17:27
ZKS:
Lukas mógłbym wiedzieć czego tyczy się Twój post?
19 maj 17:32
Lukas:
Zobacz co Hugo wypisuje na forum to zrozumiesz
19 maj 17:33
ZKS:
To jego sprawa co wypisuje byle tylko to nie było nic wulgarnego czy obraźliwego.
19 maj 17:35
Hugo: Lukas:
Rozumiem twoje zbulwersowanie względem mojej osoby. Nie dziwi mnie fakt że reagujesz tak a nie
inaczej. Jednak w myśl myśli i rozważań jakich podjęła moja skromna osoba uważam że bycie
sztywną osobą, ortodoksyjną pełna spokoju oraz porządku moralno kulturalnego sprawia że postać
Huga jest nudna. Brak ekspresji brak emocji, po prostu nudna.
Z chwilą gdy pozwalam wyzwolić swoje emocje tekst staje się dynamiczniejszy i z pewnością
bardziej zaciekawia czytelnika. Nie jestem gimbusem, wiem że ciężko jest znaleźć pracę i wiem
że ta nauka którą teraz pojmę przyda mi się na przyszłość. Dlatego proszę o wskazówki
towarzysze.
19 maj 17:35
Hugo: Towarzyszku ZKS
Czy ty masz dla mnie jakieś wskazówki ?
19 maj 17:36
ZKS:
Osobiście na samym początku miałem liczby zespolone ale to zależy od uczelni i kierunku ale
przeważnie od tego się zaczyna. Dodatkowo jeżeli opanujesz zespolone to możesz pouczyć się
podstawowych wzorów na pochodne i całki aby fizyka Cię na samym początku nie zniszczyła i
później Ci się to przyda na matematyce.

Po zespolonych jest chyba algebra liniowa.
19 maj 17:43
Mila:
Najpierw uzupełnij wiadomości z LO. Widzę, że masz braki.
Potem poczytaj Analizę 1 Gewerta i Skoczylasa, porozwiązuj zadania.
19 maj 17:46
Hugo: Mila

!
Dziękuję za konsultacje w konkluzji zobaczę trochę na zespolone by być ciut do przodu i
powtórzę braki z liceum.
Wgl prosze nie siedzieć na forum wyjść na pole zażyć UV które:
Wspomaga procesy regeneracji skóry, zwiększa płodność, działa jako antydepresant oraz
przeciwbólowo, ułatwia odchudzanie jak również cykl słoneczny wpływa na długość życia,

!
19 maj 17:54