matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomoże ktoś?
troli:
2/pierwiastek z 3 +pierwiastek z 3/2=?
19 maj 15:58
Mila:
2
√
3
2*
√
3
√
3
+
=
+
=
√
3
2
√
3
*
√
3
2
2
√
3
√
3
2
1
=
+
=
√
3
*(
+
)
3
2
3
2
dokończ
19 maj 17:35