.
Michał: Oblicz pole, obwód i wysokość trójkąta prostokątnego równoramiennego o długości ramienia 24 cm.
18 maj 22:40
Martiminiano: Czego tu nie rozumiesz?
18 maj 22:41
Michał: Jak obliczyć?
18 maj 22:42
Hajtowy:

12
2 + x
2 = 24
2
itd
18 maj 22:43
Eta:
| | 1 | |
P= |
| *24*24=....... Ob= 2*24+24√2=... |
| | 2 | |
18 maj 22:44
Eta:
Ejjj
Hajtowy
18 maj 22:45
Martiminiano: Narysuj sobie trójkąt prostokątny równoramienny. Tak na dobry początek.
18 maj 22:45
Martiminiano: Wpisywanie takich zadań na forum wynika z lenistwa, a nie niewiedzy.
18 maj 22:45
Nieuchwytny: Hajtowy
18 maj 22:46
Hajtowy: No tak prostokątny... ide spać bo ten angielski mnie już dobija

Sorki za pomyłkę
18 maj 22:47
Martiminiano: Mylić się rzecz ludzka
18 maj 22:47