matematykaszkolna.pl
takie buty ... aneczka: wiecie co ? uczyłam sie przez 3 lata, robiłam multum zadan, chodziłam do dodatkowej szkoły , na kursy i siedziałam na mat= pisz... i co matue rozsz. ciezką wywalili , mało czasu, stres i bede miec 20 procent... i po co te wszystkie piatki z tych kretynskich sprawdzianów przez trzy lata szkoły po co paski zal...
18 maj 21:54
kyrtap: przykre
18 maj 21:56
Nieuchwytny: Matura taka powinna być, była troszkę cięższa ale nie schematyczna. I to wielu zgubiło.
18 maj 21:57
aneczka: ale spoko, w domu to bym zrobiła, lubie takie zadanka na myslenie, ale na maturze to ja bardziej liczyłam czas, niz zadania
18 maj 21:58
kyrtap: a masz żal do Cke czy do siebie ?
18 maj 22:00
aneczka: do siebie i do CKE, wmawiano mi ze zazwyczaj dają dwa zadania trudne, nieschematyczne. a ja glupia sie cieszyłam, ze umiem rozwiazywac matury z repetytoriów, itd. a przegladałam poziom ich teraz i prównałam.Dla mnie wynika ze wszystko zalezy od szczescia, a widac ja go nie mam. nieraz potrafie siedziec godzine, dwie nAd zadaniem, mysle, no weź, napisz na mat−pisz i ci pomogą. ale robie, bo jestem uparta i w 90 procentach mój upór się sprawdzał i trudne zadania mi wychodziły. ale kto mi da godzine czy 2 na jedno zadanie na maturze..
18 maj 22:06
Lukas: Miej żal tylko do siebie, nie umiałaś na więcej procent i tyle... Nie wyobrażam sobie żeby przyszła Pani mag nie umiała zrobić nie schematycznego zadania. Koniec schematów !
18 maj 22:08
Cash18: Nie przejmuj się większość tutaj poza wyjątkami jest rozczarowana. Głowa do góry, większość zrobiła tutaj "tony" zadań a wielu nie wyszło (np mi). Mam nadzieję że na studiach pracowitość bardziej popłaci i tego ci życzę. W ramach "leczenia ran" proponuje wyluzować się przy piwku, a potem http://www.portal.pwr.wroc.pl/1811035,241.dhtml w celu lekkiego przygotowania na studia emotka
18 maj 22:09
aneczka: spoko, dadza wiecej czasu na maturze, to im zrobie. nie jestesmy małpami, zeby dawali nam ciagle schematyczne. ale jesli maja być nieschematyczne to chciałabym wiekszy czas. .... na trzy godziny gto ja moge napisac na 90−100 schematyczna a nie wszystko na myslenie. niech zrobia tak jak dawnej , 5 zadan 5 godzin, wtedy mozna sie bedzie pobawic z zadaniami.
18 maj 22:10
kyrtap: Jeżeli nie jesteś zadowolona z wyniku, nie satysfakcjonuje Cię , podejdź za rok. Ja planuję tak zrobić. Pozdrawiam emotka
18 maj 22:11
aneczka: Cash 18− uwielbiam Cie! Własnie to lubie u ludzi, zrozumienie... bo na tych padole łez powinnismy sie wspierac a piwko juz było, oczywiscie, tak na otarcie łez emotka dzieki za link emotka
18 maj 22:12
aneczka: też panuje podejscie za rok, bo jednak szkoda mi tych trzech lat, gdzie na prawdę siedziałam nieraz z zadaniami do 3 nad ranem, bo jak wczesniej mówiła,m, jestem uparta jak mi nie wychodziło emotka tylko to jest dom, przystan gdzie mam n godzin na zrobienie zadania emotka
18 maj 22:15