równanie płaszczyzny
Ola: Niech M={(x,y,z) ∊ R
3 : x
2 −y
2 − z=0, z=3}. Podać równanie płaszczyzny normalnej
(prostopadłej) do M w punkcie (2,1,3). Bardzo proszę o rozwiązanie krok po kroku, z góry
bardzo dziękuję
17 maj 19:09
MQ: Co rozumiesz przez płaszczyznę prostopadłą do hiperboli, bo M to hiperbola.
Czy ma to być płaszczyzna prostopadła do stycznej do M w p. (2,1,3)?
17 maj 19:38
Ola: Myślę, że tak chociaż powiem szczerze, że sama nie rozumiem tego zadania ale potrzebuje
rozwiązania
17 maj 20:20
Ola: Myślę, że tak chociaż powiem szczerze, że sama nie rozumiem tego zadania ale potrzebuje
rozwiązania
17 maj 20:21