wypisz elementy zbiorow.
roki: wypisz elementy zbiorow:
A={x i x ∃N i x ≤5]
B={x i x∃C i x=144}
C={x i x jest czworokatem i ma 3 przekatne}
D={x i x ∃C i 3x+15=10}
E={x i x∃N, X JEST PODZIELNE PRZEZ 17 i x⬡ < 85
17 maj 17:19
J: A = { 0,1,2,3,4,5}
B = {144}
C − bez sensu
D = ∅
E = { 17,34,51,68 }
17 maj 17:29
roki: prosze o szybka odp.
17 maj 17:37
J: A co Ci napisałem ?
17 maj 17:40
roki: a co znacz ten znak∅
17 maj 17:41
J: Zbiór pusty ( brak elementów )
17 maj 17:51
roki: Zbiory A i B spelaniaja wszystkiepodane nizej warunki:
A≠∅ i B≠∅
A∩B=∅
A∪B=R
Podaj zbiory A i B
21 maj 18:46
roki: PROSZE OSZYBKIE ODP.
21 maj 18:47
roki: PROSZE POMUSZ
21 maj 18:50
roki: HEJ POMOZECIE PROSZE
21 maj 21:26
roki: POMUSZ PROSZE
21 maj 21:27
roki: dobra papa pomozecie czy nie
22 maj 05:52