matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomożecie ? - pierwiastkowanie.
mimi:
3
√
−1
11
16
*
3
√
2
błagam.
4 lis 20:47
norka:
√
3a
*
3
√
b
=
3
√
a*b
3
√
−1
11
16
*
3
√
2
=
3
√
−
27
16
*2
=
3
√
−
27
8
= −
3
2
4 lis 20:53
norka:
poprawka;
3
√
a
*
3
√
b
=
3
√
a*b
4 lis 20:54
mimi:
!
4 lis 20:56
norka:
4 lis 21:22