matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria pomocy!!
koala:
Oblicz :
7
sin
π
6
13π
cos
−1
4
17 maj 15:58
Janek191:
sin (π +
π
6
)
=
= wzory redukcyjne
cos (π +
π
4
) − 1
− sin
π
6
− 0,5
1
=
=
=
− cos
π
4
− 1
− 0,5
√
2
− 1
√
2
+ 2
17 maj 16:06