matematykaszkolna.pl
analiza matematyczna kamczatka: Ile potrzeba czasu na przerobienie książki analiza matematyczna Krysickiego ? Czy przerabiać wszystko jeśli prawdopodobnie będę miał taki przedmiot na studiach informatycznych ?
16 maj 17:49
Mila: Ja miałam ten materiał 2 lata na studiach i część była na osobnym przedmiocie.
16 maj 17:57
Trivial: Myślę że jakieś 600 godzin wystarczy w zupełności. emotka
16 maj 18:47
Tadeusz: o... a kiedy egzamin?−emotka
16 maj 19:16
Lukas: Kamczatka zadałeś głupie pytanie.. Każdy jest inny i inaczej przyswaja wiedzę, jednemu zejdzie 3 h drugiemu 5h na przyswojenie zagadnień. Masz 19/20 lat więc już takie rzeczy powinieneś wiedzieć emotka Ja napisze tydzień i .. to nie znaczy, że Ty w tydzień przerobisz....
16 maj 19:25
kamczatka: a wszystkie dzialy przerabiac?
16 maj 20:00
jakubs: Przerabiaj te, które chcesz emotka
16 maj 20:17
kamczatka: ale nie wiem co mi sie przyda na studia
16 maj 20:32
jakubs: Sprawdź programy, np na AGH są dość dobrze opisane przedmioty. Na innych uczelniach nie wiem jak jest.
16 maj 20:36
pigor: ..., a najlepiej to sobie daj spokój i doucz się (wejdź) porządnie w teorię materiału z zakresu liceum, bo znasz zapewne ją ...emotka bardzo powierzchownie .
16 maj 20:41
asdf: kamczatka, przepraszam z góry, jeśli Cie to urazi, ale: − pierw sie pytasz o programowanie − ok, dostajesz wskazowki. − teraz sie pytasz o matematyke − ok, dostajesz wskazowki. Ale czy nie prosciej zaczac cos robic? Martwisz sie, ze nie dasz rady albo bedzie to za trudne? Na pewno nie jest to tak trudne...Na studiach informatycznych przyda Ci sie na pewno logiczne myslenie, wiec zeby zaczac od czegos prostego: zostań mistrzem sapera (nie zartuje...) albo zacznij ukladac sudoku W tym czasie mozesz zaczac ogarniac jakis jezyk programowania (dostales juz wskazowki od wielu forumowiczow). Do dzieła!
16 maj 23:20
asdf: osobiście polecam zająć się matematyką i dla odpoczynku − programowaniem
16 maj 23:29
Trivial: asdf, dokładnie. Też nie ogarniam tych wielkich rozważań. emotka
16 maj 23:31
asdf:
16 maj 23:44