mnozenie w nawiasach
miro412: siemka mam problem przed egzaminem zawodowym, jest do obliczenia takie cos :
2*(0.25+0.45):(0.45*0.25)=
mam calkowity zanik −bardzo dziekuje za pomoc
16 maj 12:39
J: Dobrze przepisałeś treść zadania ?
16 maj 12:49
miro412: 2 razy ta gwiazdka to jest mnozenie poza tym ok
16 maj 12:59
miro412: zpomnialem na smierc jak sie to liczy
16 maj 12:59
kochanus_niepospolitus:
| | | |
2*(0.25+0.45):(0.45*0.25)= 2* |
| = |
| | | |
16 maj 13:03
J: | | 2*0.7 | | 1.4 | |
= |
| = |
| = 12.44(4) |
| | 0.1125 | | 0.1125 | |
16 maj 13:08
miro412: wilkie dzieki
16 maj 13:25