matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie geometria analityczna
luckyluck:
napisz równanie okręgu o środku w punkcie O=(0,0) do którego należy punkt : a) A=(−4,3) b)B=(pierw. 3 stopnia z 3,−2) c)C=(−6,−2) d)D=(5,0)
14 maj 19:05
daras:
podstaw do wzoru okręgu :
https://matematykaszkolna.pl/strona/1468.html
14 maj 19:07