matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
ewka:
bardzo prosze o pomoc rozwiąż równanie: ln(log
0,5
x+1)=0 z góry dziekuje
4 lis 17:32
Zbronek:
x+1>0⇒x>−1 log
0,5
x+1=1 log
0,5
x+1=log
0,5
0,5 x+1=0,5 x=−0,5
4 lis 17:46