matematykaszkolna.pl
Film Wazyl: Marcin i jak film? Spodobał się?
12 maj 23:43
Marcin: Cześć Wazyl, Film momentami jest dziwny, ale według mnie ciekawy emotka Wydaje mi się, że wielu osobom by się nie spodobał.. Polecasz coś jeszcze? Będę mieć teraz tyle wolnego czasu..
12 maj 23:46
Marcin: Spodobał się emotka tylko nie było
12 maj 23:47
Marcin: Więc jest nas dwóch.. emotka
12 maj 23:49
Eta: emotka
12 maj 23:50
Piotr: mozna wiedziec o jakim filmie mowa ? emotka
12 maj 23:50
Marcin: Pi (π)
12 maj 23:51
Eta: π.... ka emotka
12 maj 23:52
Piotr: aha juz to widzialem. dawno. faktycznie dziwny film
12 maj 23:52
Wazyl: To się cieszę. Film mroczny ale według mnie super pokazał obsesję. hmmm więcej filmów o matematyce niż te które wymienili nie znam ale ostatnio zdarzyło mi się oglądać z dziewczyną film "Wytańczyć marzenia". Powiedzieć można że to bardziej "dziewczyński" film i aż wstyd mi było przyznać się że mi się bardzo podobał. Ale to może coś ze mną nie tak bo bardzo też lubie "Mamma mia" emotka . A z normalnych filmów gorąco polecam: Wielkiego Gatsbiego i O północy w Paryżu.
12 maj 23:53
Marcin: Pewnie przez to że oglądałeś ten film z dziewczyną, to masz miłe wspomnienia Gatsbiego i O północy w Paryżu oglądałem, świetne filmy emotka
12 maj 23:56
Wazyl: Z cięższego kina mam jeszcze : Czarnego łabędzia , labirynt (super film, dodam linka), echaniczną pomarańczę i the dreamers. Idealny jest tez film Drive, A na wieczór lubię Bonda a czasem nawet popatrzę jak Rambo biega po dżungli emotka Lece spać. Dobranoc! http://www.cda.pl/video/104120ac/Labirynt-online-2013-Napisy-PL
13 maj 00:02
Marcin: O proszę. Prawie żadnego z nich nie widziałem! Pooglądam na pewno emotka Dzięki i dobranoc! emotka
13 maj 00:04
Vizer: Ja tam polecam wszystkie filmy, w których gra Leonardo di Caprio, szczególnie "infiltracja", "incepcja","wilk z wallstreet","wyspa tajemnic" i wiele innych, genialne.
13 maj 00:11
Marcin: A Leonadro Oscara nie ma do dziś http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/674/436/af9.gif Większość filmów z nim pooglądałem, ale infiltracji coś nie kojarzę, dzięki Vizer emotka
13 maj 00:15
Vizer: Tak jak wielu innych wybitnych aktorów. Te wszystkie konkursy są o dupę rozbić, czy tam o brodę patrz eurowizja ... Infiltrację koniecznie musisz obejrzeć, świetny film. Do oglądania filmów w jakości hd polecam noobroom.com, można uploadować własne napisy z dysku.
13 maj 00:23
Marcin: Tego serwisu nie znałem, już patrzę, chociaż wolę sobie po prostu ściągnąć film emotka O brodę rozbić emotka
13 maj 00:27
Vizer: Też wolę, ale czasem mam ochotę na jakiś film, a jest wieczór i już za późno na ściąganie to właśnie korzystam z tego serwisu. Albo mam dzień, ze lubię przykinomaniaczyć, więc pobieranie z neta byłoby upierdliwe A z klasyków oglądałeś "Skazani na Shawshank"? To tak apropos matematycznych filmów, mimo, że w ogóle taki nie jest, ale gostek w sumie dzięki swoim umiejętnościom logicznego myślenia i doświadczeniu pracy w banku próbuje wyjść z trudnej sytuacji w jakiej się znalazł. To klasyk nad klasykami, więc mogłeś to oglądać.
13 maj 00:38
Marcin: Pewnie że oglądałem. Bardzo dobry i ciekawy film emotka Właśnie mnie naszła ostatnio ochota na takie 'przykinomaniaczenie' Konto mam tam już założone. Faktycznie świetna jakość, chociaż do lepszych filmów trzeba chyba kupić premium emotka
13 maj 00:42
Piotr: Z klasykow to koniecznie Ojciec chrzestny emotka
13 maj 00:46
Marcin: Nie oglądałem.. a jest wysoko na filmwebie emotka
13 maj 00:47
Piotr: Musisz to nadrobic. Dlugi ale kapitalny. Genialne role Pacino i Brando.
13 maj 00:49
Piotr: i radze sprawdzac noty filmow na imdb emotka
13 maj 00:51
Marcin: Nadrobię, dzięki emotka Imdb to taki amerykański filmweb
13 maj 00:53
Vizer: Do wszystkich filmów masz dostęp w jakości 720p, jedynie do seriali i jakości 1080p trzeba premium. Trzeba trochę pobawić się z napisami, bo muszą być sormatowane na .srt oraz zmienić kodowanie na UTF8 bo tam zamiast polskich znaków będziesz miał "szlaczki". Do konwertowania używam stronki : http://konwerternapisow.pl/. Duża baza napisów : http://www.napiprojekt.pl/ (tylko trzeba ściągnąć ich autorski program, który notabene jest całkiem dobry, bo gdy masz ściągnięty film to klikając prawym klawiszem na nim i wybierając "znajdź napisy" szuka i ściąga ze swojej bazy napisy do wersji filmu jaki masz). A i konwertując za pomocą tamtej stonki na srt musisz pamiętać o ustawieniu fpsów na taki jakie mają te napisy np. http://www.napiprojekt.pl/napisy1,7-dla-4576-Infiltracja-(2006) w pierwszej pozycji jest to 23.976, enjoyemotka jak coś to pytaj.
13 maj 00:55
Piotr: no tak nie do konca, imdb to swiatowy portal. bardziej wiarygodny. u nas niestety wciaz duzo trolli itd. wystarczy spojrzec na ilosci glosow. Ojciec chrzestny − niemal 2 razy wiecej glosow na imdb.
13 maj 00:57
Marcin: Poradzę sobie emotka Napiprojekt to jeden z pierwszych programów jaki instaluję po formacie
13 maj 00:57
Marcin: No niby tak, ale na filmwebie na wysokich pozycjach znajdują się równie dobre filmy emotka
13 maj 00:59
Piotr: co do 'zdobywania' filmow to ja pozostane przy torrentach emotka mam juz swojego ulbionego 'wstawiacza' emotka dobra jakosc i szybkosc pobierania. tez korzystam z napiprojekt − najprosciej
13 maj 01:01
Piotr: Marcin − sprawdz Matrix emotka
13 maj 01:02
Marcin: Matrix mi się nie podobał Też jadę z torrentów, zawsze FullHD
13 maj 01:06
Piotr: oj to mi podpadles to moj ukochany film ! emotka nie chodzi czy akurat Cie sie nie podobal. u nas 388 miejsce, na imdb 19. Takich filmow jest cala masa.
13 maj 01:08
Marcin: Nie wiem co Ci się tak w matrixie podobało emotka Chociaz w sumie sam nie mam jakiegoś ukochanego filmu..
13 maj 01:13
Piotr: to film przelomowy. Podoba mi sie sama koncepcja, ze wszystko jest iluzja. Ze nic nie jest naprawde. ze ludzie sa podlaczeni, a doslownie wszystko jest programem komputerowym.
13 maj 01:17
Marcin: No ale widzisz, to jest świetny przykład na to, że to co podoba się jednym, niekoniecznie spodoba się drugim emotka Widziałeś film "Requiem dla snu"? Dla niektórych jest świetny, a dla mnie to porażka emotka
13 maj 01:19
Vizer: To prawda, ze filmweb przekłamuje często ranking, taki na przykład mój ukochany Terminator 2, prawie 500 miejsce, na imdb − 39 emotka
13 maj 01:22
Marcin: Ale czyj ranking przekłamuje? Ranking imdb?
13 maj 01:24
Piotr: Widzialem. To dosc trudny film. a widziales Stay ? u moich znajomych noty miedzy 1 a 10 Mi chodzi o 'srednia', w moim odczuciu duzo bardziej trafna jest na imdb, wiele razy sie o tym przekonalem.
13 maj 01:24
Piotr: Vizer takich przykladow jest cala masa emotka
13 maj 01:25
Vizer: No "Requiem dla snu" to bardzo specyficzny film, który wielu osobom nie podoba się przez dziwne operowanie kamerą i w ogóle dziwnie prowadzoną fabułą. Mi się w miarę podobał, ale nie zachwycam się nim i raczej nie będę do niego wracał.
13 maj 01:26
Marcin: "Stay" nie widziałem. Może obejrzę z ciekawości emotka Filmy psychologiczne są ogólnie trudne do oglądania, przynajmniej według mnie, bo mają 'drugie dno', który nie każdy zrozumie.
13 maj 01:29
Piotr: te przeklamane to czesto klasyki. Kolejny przyklad Alien 149 miejsce do 49 emotka
13 maj 01:31
Piotr: maja czasami wiecej
13 maj 01:32
ZKS: Może ktoś oglądał Psychozę?
13 maj 01:36
Marcin: "The Pursuit of Happyness" − wysoko na filmwebie, świetny film, a na imdb nie ma go nawet w top 250 emotka
13 maj 01:37
Marcin: Film z 1960? Cieżko mi się takie ogląda
Vizer: Są pewne filmy, które zapoczątkowały pewien nurt w kinematografii i one jednak nie powinny się tak nisko znaleźć w żadnym rankingu. Może Ci się nie podobać Matrix, ale w swoim gatunku SF jest to film wybitny. Podobnie inne gatunki filmowe, nie można je brać do jednego wora i oceniać np. "Skazani na Shawshank" i "Matrix", nie powinno się wskazywać z nich lepszego filmu, bo to zupełnie różne kategorie filmowe. Podyskutowałbym dłużej, ale rano mam zajęcia i trzeba jakoś wstać Także dobranoc, jak temat nie umrze to jutro pogadamy, bo filmy i seriale to bardzo fajna kwestiaemotka
Piotr: Hej ZKS ! co to za pytanie oczywiscie emotka ogladales jakis film w weekend ?
13 maj 01:38
ZKS: Matrix dla mnie chyba najlepszy film z SF. Mógłbym oglądać non stop. emotka
13 maj 01:39
Piotr: Oj Vizer widze, ze musimy sobie podyskutowac o filmach emotka
13 maj 01:40
Marcin: Dobrej nocy Vizer, dzięki! emotka
13 maj 01:41
ZKS: Hej Piotr. emotka Koniec w Psychozie jest dla mnie miażdżący. Ta mina strach się bać jak sobie to przypomnę. emotka Raczej nie kojarzę więc nie oglądałem.
13 maj 01:42
ZKS: Przepraszam zrozumiałem czy oglądałem film "Weekend". Niestety nic mi się nie udało ale jutro mam dzień wolny więc teraz w nocy mogę obejrzeć te które mi polecałeś. emotka
13 maj 01:44
Piotr: Psychoza to absolutny klasyk. Hitchcock to mistrz budowania napiecia. polecam mnostwo filmow tego rezysera. Dobrej nocy wszystkim !
13 maj 01:47
Marcin: Dobranoc emotka
13 maj 01:48
ZKS: Dobranoc. emotka
13 maj 02:00