Proszę o pomoc .
Google: Jeśli zaobserwowałem że najniższa temperatura wynosiła −2,5(stopni)C ,a najwyższa 17(stopni)C
jak najprostszym działaniem mogę obliczyć różnice ?
12 maj 19:05
Dori: 17−(−2,5)=17+2,5=19,5
12 maj 19:06
k: Serio?
17−(−2,5)=19,5
12 maj 19:06
Google: ja wiem ze tak moge ale inny sposób
12 maj 19:08
Dori: co w tym dziwnego?
12 maj 19:09
Dori: inny sposób ? dodaj wartości bezwzględne temperatur?
12 maj 19:10
Google: O dzięki właśnie

głupi jestem
12 maj 19:12
Dori: spox
12 maj 19:16