matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o pomoc.
Marek:
Liczba równa 2/5 (dwie piąte) liczby 20,5 to :
12 maj 18:52
Eta:
0,4*20,5=..........
12 maj 18:53
razor:
41
20,5 =
2
2*41
= ...
5*2
12 maj 18:54
Marek:
Dziekuje
12 maj 18:56
daras:
nie masz kalkulatora czy nie wiesz gdzie go poszukać pod Windows?
12 maj 18:58