rownania
ania:): nigdy nie wiem co dalej

x
5−x
4−5x
3+5x
2+6x−6=0
x
4(x−1)−5x
2(x−1)+6(x−1)=0
4 lis 16:58
,,: x1−x1+x=0
x=0
4 lis 17:00
ania:): dzieki ale moze troche wyjasnien
4 lis 17:02
Szukam sponsora: x5−x4−5x3+5x2+6x−6=0
podstaw aniu 0 pod x
−6 = 0 WTF?
4 lis 17:31
ania:): a dlaczego zero

nic nie kumam z tego
4 lis 17:34
Szukam sponsora: x=1
4 lis 17:35
ania:): moge prosic o rozwiazanie po kolei
4 lis 17:38
ania:): moge prosic o rozwiazanie po kolei
4 lis 17:39
imię lub nick: znasz metodę dzielenia wielomianów schematem hornera?
4 lis 18:10