Dane jest koło. Znając punkty A,B,C,D obliczyć punkty F,E
Prokop:

Znając punkty A,B,C,D obliczyć punkty F,E. Punkty F,E dzielą łuk na równe części.
S=(150,150)
A=(150,250)
B=(50,150)
C=(150,50)
D=(250,150)
promień r = 200
Bardzo proszę o pomoc.
12 maj 10:44
...:
... a skąd te r=200
12 maj 10:52
Prokop: przepraszam r = 100
12 maj 11:02
...:
... zapisz to zadanie porządnie
S=(150, 150) i C=(150, 150)
zgaduj−zgadulę tu sobie robisz ...
12 maj 11:10
Prokop: Teraz nie wiem o co chodzi. C jest poprawienie zapisane (150, 50)
12 maj 11:13
Prokop: Zgadywać właśnie za bardzo nie mogę gdyż pisze program i na to koło musi być naniesiona równa
podziałka jak w zegarze
12 maj 11:16