matematykaszkolna.pl
Podziękowania za wspólną naukę :) Hajtowy: Matura, matura, po maturze... emotka Jestem tutaj na forum od jakiś 2−3 miesięcy... Szukałem pomocy w zadaniach jeszcze z funkcji kwadratowej, ale jakoś nie wszedłem w życie tego forum. Czas przygotowań do matury, czas matury − już minął... Niektórzy bardziej pomagali, niektórzy mniej − ale liczy się każda pomoc. Mimo iż jestem maturzystą, który zdawał tylko podstawę (chyba nieliczny na tym forum) to dziękuję bardzo wszystkim Tym, którzy przyczynili się do tego, by pomóc w rozwiązywaniu zadań.... a nawet czasem dając mi gotowca. Nie jestem takim Orłem z matmy jak Marcin, bezendu, Piotr10 a także Saizou, zombi i wielu innych tutaj tegorocznych maturzystów. Wielkie, ale to wielkie podziękowania kieruję do 5−latka który pilnował każdego szczegółu w moim rozwiązaniu, nie dawał gotowców a pomagał − wytłumaczył co się tylko dało emotkaemotka . Pan Bogdan, który z miłą chęcią odpowiadał na każde moje 'głupie' pytania ale także Ci, którzy w jakiś tam sposób przyczynili się by pomóc emotka Może nie wymienię wszystkich, bo nie wszystkich tak dobrze kojarzę, ale spróbuję wymienić wszystkich którym chciałbym podziękować i to bardzo emotka 5−latek emotka emotka Szacun! emotka Marcin emotka emotka Pamiętasz o 0,7? Trivial − achh te Twoje Trywialne rozwiązania bezendu Piotr10 Saizou zombi Bogdan Eta Mila zawodus jakubs kyrtap Polonistą nie jestem... matematykiem dobrym też nie. Ukończyłem szkołę ponadgimnazjalną (liceum) na profilu mat−fiz−inf. Matematykę zdawałem tylko podstawową, ale bez WASZEJ pomocy nie dałbym rady bo matematyka nigdy nie była moją mocną stroną, ale z matury może te 60% będę miał emotka Zdrówka dla WSZYSTKICH
9 maj 22:39
Mila: Powodzenia emotka .
9 maj 22:43
kyrtap: Hajtowy powodzonka w życiu emotka
9 maj 22:44
Marcin: Ale mi się miło zrobiło jak to przeczytałem emotka Mam nadzieję, że Twoja przygoda z matematyką się jeszcze nie kończy i będziesz tu czasem zaglądać emotka Wtedy i flaszki się napijemy emotka
9 maj 22:44
Marcin: Kurde, ale się pożegnania tutaj zrobiły. Nie fajnie, nie fajnie!
9 maj 22:45
Hajtowy: Marcin napijemy kiedyś na pewno Zaglądał będę i pomagał na tyle ile umiem emotka
9 maj 22:46
kyrtap: szkoda trochę może za rok powtarzamy maturę co?
Trivial: Dzięki za podziękowania. Good luck, have fun. emotka
kyrtap: trzeba Panowie i Panie się zgadać gdzieś w jakimś mieście i coś ogarnąć
9 maj 22:47
Marcin: Wpadajcie do Krakowa Jak się nie dostanę, to przynajmniej będę przelotem papiery składać
9 maj 22:48
kyrtap: weźcie do stolicy się zjedziemy xd
9 maj 22:51
bezendu: Ja się tu znalazłem ? Dziękuję i powodzenia dalej emotka
9 maj 22:56
5-latek: Gdzie ja biedny żuczek w tak wspanialym towarzystwie emotka
9 maj 23:00
Hajtowy: 5−latku jesteś niesamowitym człowiekiem! emotka emotka Idź na prezydenta!
9 maj 23:01
Marcin: Wysyłamy flaszkę 5−latkowi? emotka
9 maj 23:03
5-latek: Czuje sie w tym momencie zaszczyconyemotka
9 maj 23:05
Hajtowy: W sumie to dobry pomysł, przynajmniej wypije − nie będzie się u mnie marnować
9 maj 23:06
Marcin: Tylko że 5−latek musi dać nam taką możliwość emotka
9 maj 23:07
zombi: O kurcze teraz, zobaczyłem dzięki wielkie jak poszło?
11 maj 20:57
Hajtowy: Jak na moje możliwości to można powiedzieć OK − ale myślałem ze będzie lepiej. Będę miał jakieś 50−60% ale orłem to ja nie jestem
11 maj 20:59
zombi: To w miarę konkretny wynik jak na tegoroczną maturkę
11 maj 21:03