matematykaszkolna.pl
Matura 2014 bezendu: Matura Dziękuje, wszystkim którzy pomagali mi przygotować się do matury z matematyki, za każde zadanie jakie dostałem, za każdą wskazówkę, gotowca, schemat. Za swoją niewiedzę i zachowanie przepraszam jeśli uraziłem kogoś, kto chciał mi pomóc. Najbardziej dziękuję tym osobą, bo one zmieniły stan mojej wiedzy i pokazały piękno matematyki emotka Mila , Eta i każde jej wcielenie na forum Basia, Beti, PW, Zawodus, 5−latek, Bogdan, ZKS, Godzio, Piotr 10, Saizou Piotr, MQ, Maślanek, ICSP, Marcin, Ciuchcia, zombi, asdf, Trivial, pigor, Domel, kartyp, Artur z miasta Neptuna, Tadeusz Dziękuję
9 maj 21:03
MQ: My też ci dziękujemy, bo to naprawdę miło, kiedy można kogoś czegoś nauczyć, a nie tylko dać mu gotowca.
9 maj 21:23
Marcin: bezendu!
9 maj 21:23
zawodus: Czuję się zaszczycony, chociaż uważam, że nie zasłużyłem
9 maj 21:27
marco: To nie ten zawodus emotka tylko Zawodus
9 maj 21:29
bezendu: Każdy kto się na tej liście znajduję w pełni na to zasłużył ! emotka
9 maj 21:33
kyrtap: kartyp
9 maj 21:36
kyrtap: bezendu rozwijaj się dalej i ciesz się życiem
9 maj 21:37
bezendu: Przepraszam za pomyłkę emotka
9 maj 21:40
bezendu: Zapomniałem z ludzkiej niedoskonałości o jednej osobie sushi gg6397228, emotka
9 maj 21:44
Trivial: Wow, pamiętasz dokładnie ten numer gg sushiego? emotka
9 maj 21:48
WueR: Osobom*
9 maj 21:52
bezendu: skopiowałem z jego nicku
9 maj 21:57
asdf: !
9 maj 22:02
Mila: Powodzenia, niezmiennej dociekliwości i wytrwałości w dążeniu do celu.emotka
9 maj 22:13
Tadeusz: Miło znaleźć się w Takim Towarzystwie−emotka Moja też dziękować −emotka
9 maj 22:17
Eta: Cieszę się,że mogłam pomóc emotka Powodzenia na wymarzonym kierunku studiów emotka emotka ? emotka
9 maj 22:18
bezendu: Szkoda, że ten czas się skończył. Dziś za super to nie poszło, ale mam nadzieję, że dostanę się tam gdzie chcę emotka
9 maj 22:26
Mila: Będzie tu smutno bez Ciebie, wpadaj tutaj Bezendu.
9 maj 22:33
bezendu: Po dzisiejszej maturze stwierdzam, że dużo nie umiem i muszę się nauczyć, nie winię CKE za poziom po prostu nie umiałem na 100% i jeszcze muszę się doszkolić emotka
9 maj 22:35
Mila: Czekaj cierpliwie na wyniki. Matura była trudna, na pewno znajdziesz się w grupie poza medianą w górnym kwartylu. Gdy odpoczniesz i emocje opadną , to zaplanuj uzupełnienie wiedzy i rozszerzenie.
9 maj 22:41
bezendu: Poprawię wynik do własnej satysfakcji, więc nie dziwcie się jak zadam czasami banalne pytanie. emotka i bądźcie wyrozumiali dla mnie emotka
9 maj 22:47
Trivial: bezendu, nie będzie Ci się chciało. emotka Zasmakujesz w nowych wyzwaniach i matura będzie wydawała się odległa, nieistotna oraz mało interesująca.
9 maj 22:50
Mila: Jeśli dostaniesz się na wymarzone studia, to o maturze zapomnij, zajmij się przygotowaniem, aby na studiach nie było problemów z matematyką. Informatyka to trudny kierunek.
9 maj 22:51
Mila: Cieszę się z komentarza Triviala.
9 maj 22:52
bezendu: Ja nie idę na informatykę emotka
9 maj 22:55
Mila: A co wybierasz?
9 maj 22:56
MQ: Też uważam, że nie ma po co poprawiać matury. Lepiej skupić się na nowych rzeczach. Jeśli wybierzesz studia techniczne, to zobaczysz, że dopiero teraz zacznie się prawdziwa matematyka. Chociaż i tak dalej niż za XIX wiek nie wyjdziesz, jeśli nie studiujesz matematyki.
9 maj 22:59
zawodus: MQ a ty po jakich studiach jesteś?
9 maj 23:01
kyrtap: ja chyba przykładowo na elektrotechnikę nie dostanę się bo ponad 60% z matmy to za mało
MQ: po fizyce
Benio: @Kyrtap Nie martw się, na elektrotechnikę z pewnością się dostaniesz. Jest tam mase fizyki.
9 maj 23:03
5-latek: Radek emotka Powodzenia i moze sie spotkamy kiedys we Wrocławiuemotka
9 maj 23:04
zawodus: Tak myślałem, bo matematycy to przeważnie tylko umieją matematykę, a fizycy muszą i to i to
9 maj 23:04
bezendu: Jak napiszę to wybuchniecie śmiechem więc może lepiej nie zdradzę emotka
9 maj 23:05
MQ:
9 maj 23:07
Trivial: bezendu, no powiedz. emotka
9 maj 23:11
bezendu: Matematyka
9 maj 23:11
Benio: bezendu, mam szansę 1/58, że zgadnę na jaki kierunek się wybierasz
9 maj 23:12
kyrtap: matematyka ?
9 maj 23:13
Trivial: MQ, ja znam jakieś totalne podstawy teorii kategorii, mimo że nie studiuję matematyki. W językach funkcyjnych wykorzystuje się pojęcie kategorii, funktora, monady, monoidów i innych takich stworków. emotka
9 maj 23:14
MQ: Na fizyce też były np. dystrybucje (wymyślone w XXw. przez fizyków zresztą, a potem matematycy dorobili teorię), ale generalnie głównie matematyka do XIX i początków XX wieku.
9 maj 23:19
kyrtap: Musicie być naprawdę inteligentnymi ludźmi jak tak wasze komentarze czytam emotka
9 maj 23:26
Trivial: MQ, a nowoczesne metody numeryczne? To raczej wiek XX albo czasy współczesne. emotka
9 maj 23:27
MQ: No tak, ale też wiele z tego sięga korzeniami wcześniejszych wieków, a tak na prawdę, to niewiele tego uczy się poważnie studentów poza studiami matematycznymi −− raczej gotowe przepisy do zastosowania bez większego zrozumienia. Poza tym, my tu gadu gadu o XIX i XX wieku, a przecież mamy XXI wiek emotka a matematyka nie stoi przecież w miejscu.
9 maj 23:35
Domel: Domellus Krzyżakus jest wzruszony że mógł się jeszcze na coś przydać emotka Na studiach miałem kolegę, którego nie szło dogonić. Jak myśmy z egzaminu z matmy wyciągali do 65% − on miał 95−98%. Pozostałe przedmioty − też górował. Ale 2 razy w ciągu studiów dostał na egzaminie lacza. Teraz jest wykładowcą na uczelni i powiedział mi, że te dwie dwóje nauczyły go pokory i już wie, że nawet najlepszy może się poślizgnąć − więc ma chyba trochę więcej tolerancji dla studentów (czytaj: rokującym daje dodatkową szansę). Tobie życzę, żebyś jak najmniej musiał uczyć się pokory (choć to też potrzebne) i żebyś miał jak najwięcej satysfakcji ze studiów i w ogóle z tego co planujesz. POWODZENIA <LOL>
10 maj 00:09
Domel: No i mam nadzieję, że choć z nudów zajrzysz tu od czasu do czasu i wspomożesz młodych adeptów przed maturą 2015, 2016, ........... emotka
10 maj 00:13
Maslanek: 2084... 2100
10 maj 00:13
zombi: Dzięki wielkie
11 maj 20:57