matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
Izka:
Rozwiąż równanie: |x+3|+2=0
4 lis 14:28
Ergo:
|x+3|=−2 rownanie sprzeczne.. wartosc bezwzgledna nigdy nie jest ujemna
4 lis 14:48
godzio187:
|x+3|=−2 równanie sprzeczne
4 lis 14:52