?
Damo93: Matura R zad.1
| | Ix +3I + Ix − 3I | |
Zad.1 Dana jest funkcja określona wzorem f(x) = |
| dla każdej liczby |
| | x | |
rzeczywistej x nie równa się 0. Wyznacz zbiór wartości tej funkcji.
Zrobiłem tabelkę i na jej podstawie narysowałem wykres i określiłem zbiór wartości funkcji,
wyszło dobrze ale czy za takie rozwiązanie dostanę punkty

Odp. Zwf: (−
∞,−2> i <2, +
∞)
9 maj 14:43
Marcin: Tak, dostaniesz maxa
9 maj 14:44
Red John: Zrobiłem dokładnie tak samo. Powinno być dobrze.
9 maj 14:45
Damo93: dzięki obyś miał rację
9 maj 14:45
Damo93: Marcin poza równaniem tryg. wszystko masz dobrze ?
9 maj 14:46
Marcin: Nie. Mam dużo źle

Ciągu nie zrobiłem wcale
9 maj 14:48
Damo93: Ja z ciągiem za 6pk. zwaliłem
| | 1 | | 2 | |
q= |
| i a1 = |
| jakaś masakra  |
| | 100 | | | |
9 maj 14:48
Marcin: Ale ja jestem wiecznym optymistą, także ten

luzik
9 maj 14:48
Marcinek : dostaniesz pewnie 3, bo pkt utną za brak zapisu f(x) {−2 dla −niesk,−3) itp
9 maj 14:50