matematykaszkolna.pl
studia Matejko: STUDIA gdzie mogę się dostać z rozszerzeniem 60% i podstawą 96 z matmy?
9 maj 13:34
Matejko: ?/
9 maj 13:36
Matejko:
9 maj 13:48
zawodus: na pewno do Kielc Tam biorą wszystkich Zależy jaki kierunek cię interesuje.
9 maj 13:49
Matejko: chodzi mi o państwowe chce na studia z matmą związane matura do dupy mi poszła a była łatwa. Mam szanse się dostać na matematyke stosowana z takim wynikiem?
9 maj 14:05
5-latek: Dlatego ja dalej bede twierdzil ze matura powinna byc tylko po to zaliczona aby potem pisac egzamin wstepny na studia . Tyle
9 maj 14:07
bezendu: Zawodus to się może spotkamy
9 maj 14:13
Matejko: wiem zadania były łatwe ale nie mogłem się skupić i zjebałem to....... jak myślicie w mojej sytuacji co polecacie?
9 maj 14:27
Tankian: Zawodus na polibude sw? Bo ja ide
9 maj 14:37
Matejko:
9 maj 14:47
bezendu: Napij się emotka
9 maj 14:52
Matejko: nie omieszkam.. co doradzacie
9 maj 14:55
jakubs: Pytanie najważniejsze, czy lubisz matematykę i czy Ci rozwiązywanie zadanek i poznawanie jej sprawia przyjemność? Bo jeśli nie to odradzam, bo się będziesz męczył. Idz na to, co lubisz i chcesz robić.
9 maj 15:00
Matejko: ale na matematyke sie nei dostane nie?
9 maj 15:10
aaa: ja lubie nic nie robić, więc mam problem z tym "na co iść" najlepiej jakby po studiach była praca (haha) ale na automatykę i robotykę oraz informatykę nie mam głowy, więc na co iść?
9 maj 15:21
jakubs: Matejko wykaż sie odrobinką chęci i wejdz na strone uczelni i sprawdz progi i będziesz wiedział, możesz założyć, że delikatnie będą mniejsze, bo ogólnie maturka jak widać sprawiła w tym roku trochę problemów.
9 maj 15:30