matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pytania
Matejko:
moje pytania
powiedzcie mi w ciągu było q=
1
100
a potem z logarytmów a
100
*q
4950
=100 tak?
9 maj 12:47
Matejko:
czyli a
100
*
1
100
4950
=100
9 maj 12:48
Matejko:
9 maj 12:52
52:
a =10
100
9 maj 13:12