matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegowanie
Domi:
Ile to jest 8
span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">
1
3
jak to rozpisac?
8 maj 22:59
Dziadek Mróz:
8
1/3
=
3
√
8
=
3
√
2
3
= 2
3/3
= 2
1
= 2
9 maj 09:59