matematykaszkolna.pl
Marcin: Też napisałbym wielkie podziękowania, ale to dopiero początek mojej przygody z matematyką emotka Bardzo żałuję, że tak późno się obudziłem i zacząłem myśleć o studiach itd.. Na samą myśl, że nie zaglądnąłbym tutaj codziennie, robi mi się smutno, dlatego widzimy się na pewno jeszcze nie raz. Nie zważając na jutrzejszy wynik! emotka emotka
8 maj 22:11
Saizou : lepiej późno niż w cale emotka a studia gdzie?
8 maj 22:12
Marcin: Oby Kraków emotka
8 maj 22:13
Saizou : dasz radę emotka
8 maj 22:14
Marcin: No mam nadzieję. Idę jutro z pozytywnym nastawieniem emotka Ty jakie miasto wybrałeś?
8 maj 22:15
wolo: idziesz na matmę ?
8 maj 22:16
Saizou : Wrocław emotka
Maslanek: Tak się zastanawiam, co z was wyrośnie później
Marcin: Nie, nie matmę. Chciałbym iść na informatykę. Bezendu tez chyba się tam wybiera emotka
8 maj 22:17
Saizou : jeszcze parę lat Maslanek z tego co ja wiem to chyba tak
8 maj 22:19
Maslanek: Aż zacząłem się zastanawiać, co mnie czeka za parę lat
8 maj 22:20
wolo: informatyka też ciekawy kierunek, ale mam go już serdecznie dosyć emotka
Olgaaa: a informatykę też zdajesz? jakie przedmioty zdajesz Marcin? emotka
Marcin: Maslanek.. sam jestem ciekaw emotka
Marcin: Nie zdaję informatyki emotka Z rozszerzonych to tylko angielski i matematyka.
8 maj 22:21
wolo: Informatykę zdawać to największa porażka jak dla mnie, chyba, że ktoś ma rozległą wiedzę z programowania. Dużo lepiej do matmy przysiąść i napisać lepiej.
8 maj 22:22
Olgaaa: a miałeś rozszerzoną informatykę w szkole? sorki, że tak wypytuję, ale też mam zamiar pójść emotka
8 maj 22:23
Marcin: Nam nauczyciel odradził emotka
Marcin: Ja jestem po technikum informatycznym emotka
Olgaaa: ale super *.* moje miasto takie zadupie, że nie ma technikum informatycznego ;<
8 maj 22:25
Marcin: A gdzie się wybierasz na studia Olgaa? emotka
8 maj 22:26
Olgaaa: chyba do Poznania, choć siostra mnie namawia do Bydgoszczy emotka ogólnie myślałam, żeby inżyniera zrobić na dziennych, a później magistra już na zaocznych
8 maj 22:28
Marcin: aa to daleko od Krakowa, takze pewnie się nie spotkamy emotka
8 maj 22:31
Saizou : z tego co ja słyszałem najlepsza Informatyka jest w Poznaniu
8 maj 22:31
Marcin: Na najlepszą i tak bym się nie dostał emotka
8 maj 22:33
Olgaaa: kiedyś chciałam do Krakowa, ale to zbyt daleko od domu... może kiedyś w pracy się spotkamy
8 maj 22:34
jakubs: Informatyka podobno najlepsza we Wrocławiu, później Kraków i Warszawa. Tak gdzieś czytałem
8 maj 22:35
Marcin: Oby to była dobra praca I na podobnych stanowiskach, a nie ze Ty będziesz dyrektorem, a ja będę sprzątać
8 maj 22:36
Olgaaa: i tak wiadomo, że zawsze prędzej facetów biorą do pracy, więc jak już to Ty będziesz dyrektorem, a ja sprzątała, bo kobiet się nie chce niezależnie gdzie informatyka jest najlepsza, jak ktoś chce się uczyć, to się nauczy emotka
8 maj 22:41
Marcin: Oj tam, liczą się umiejętności
8 maj 22:41
Trivial: Olgaaa, a co to za głupoty wygadujesz. Facetów prędzej bierze się do pracy w informatyce nie dlatego, że jest jakaś dyskryminacja kobiet tylko po prostu dlatego, że kobiet zainteresowanych tym kierunkiem jest bardzo mało.
8 maj 23:06
zombi: Saizou jaka uczelnia ?
8 maj 23:12
Olgaaa: ale jeśli mają do wyboru mężczyznę czy kobietę, to na pewno wybiorą mężczyznę
8 maj 23:33
Flick: jutro to tylko jakiś dodatkowy przedmiot, najważniejszy był wtorek
8 maj 23:46
Trivial: Olgaaa, nieprawda. Po to są testy kwalifikacyjne żeby wyłonić najlepszych. Czy naprawdę myślisz, że prywatną firmę interesuje to, czy jesteś kobietą czy nie? Ważne żeby pracownik był jak najbardziej produktywny i generował jak największy zysk. Zresztą i tak pracy w tej branży nie brakuje i każdy kto reprezentuje jakiś poziom z pewnością ją znajdzie.
8 maj 23:48
Uczę się: Oh, emotka Informatyka zawód przyszłości, dobrze że już teraz potrafię pisać programy hihi ^^
9 maj 06:54