matura 2014 zadanie o turyscie
Patrycja: Zadanie o turyście ( matura 2014)
Czy to jest dobry zapis

t
1+t
2=
1615
2.1=t
2*v
2.1=(v−1)(
1615−t
2)
8 maj 19:03
ZKS:
Rozwiąż układ równań a się przekonasz.
8 maj 19:06
Patrycja: Ehhh chcialam zeby ktos mi to sprawdził..po co wgl tracisz czas na taka odp?
8 maj 19:12
Patrycja: Czy za ten pierwszy zapis otrzymam chociaż 1 pkt?
8 maj 19:15
Janek191:
Raczej tak:
v*t
1 = 2,1
( v + 1)*t
2 = 2,1
v − szukana prędkość
8 maj 19:16
ZKS:
Po co tracisz czas na napisanie tych postów zamiast sprawdzić.
8 maj 19:16
Patrycja: Nie wychodzilo mi. Chcialam tylko wiedziec czy chociaaz ten pierwszy zapis jest dobry..nie
uważam to za marnowanie czasu. To nie ja siedzę na forum i pisze bezsensowne komentarze do
zadań

Dzięki Janek191!
8 maj 19:21